Anyatejút Webinárium

IX. Online Laktációs Konferencia

2020. november 14-15.

Befizetéshez, a regisztrációd után, lépj be az Indexedbe!

Kedves Érdeklődő!

Szeretettel meghίvlak az Anyatejút Webinárium IX. Online Laktációs Konferenciára!

Az online konferencia célja, hogy a résztvevők korszerű ismeretekkel gazdagodjanak és érdekes eseteket halljanak a perinatális szakma világából, valamint az egészségügyi dolgozók és a laktációs szaktanácsadók a újraminősίtéshez szükséges továbbképzési pontokat is gyűjthessék.

Amennyiben IBCLC laktációs szaktanácsadó vagy, a konferencián való részvételt követően az Indexedből letöltött igazolás benyújtásával 9.5 L-CERP és 1 E-CERP pontot igényelhetsz az IBLCE vizsgabizottságtól a recertifikáció (újraminősίtés) idején.

Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ által, SZTK-A-59049/2020-os számon a továbbképzés nyilvántartásba vétele megtörtént.
A szabadon választott elméleti továbbképzés pontértékét 20 pontban határozták meg.

A következő szakmacsoportokba tartozó szakdolgozók számára szerezhető majd továbbképzési pont:
 • 1 FELNŐTT ÁPOLÁS ÉS GONDOZÁS
 • 2 GYERMEK ÁPOLÁS ÉS GONDOZÁS
 • 7 FOGÁSZATI ELLÁTÁS
 • 11 SZÜLÉSZETI ELLÁTÁS
 • 12 VÉDŐNŐI ELLÁTÁS
 • 16 DIETETIKA

Az igazolásokat az Anyatejút Tudásközpont hallgatói Indexéből - az ellenőrző teszt sikeres kitöltését követően - töltheted majd le.
Az igazolás kiállίtásához segίtséget nyújt a webinárium informatikai háttere, mely percre pontosan regisztrálja, hogy mikor voltál jelen a konferencián.

 • Kedvező az ára. Általánosságban 1 CERP pontért több, mint 2000 forintot szoktál fizetni a külföldi szervezésű online konferenciákon. Ez most kevesebb, mint feleannyiba kerül.
 • Nincs utazási és szállás költség. Az otthonod kényelméből élvezheted az előadásokat, akár külföldről is.
 • Az előadások magyar nyelvűek. Nyelvtudás nélkül is korszerű ismeretekkel gazdagodhatsz.
 • Jól felkészült előadókat hallhatsz, akik a laktáció érdekes területeiről hoznak eseteket, ismertetnek szakmai fogásokat vagy bemutatnak kutatási eredményeket.
 • Könnyen és kényelmesen össze tudod gyűjteni a továbbképzési vagy az újraminősítéshez szükséges pontok egy részét. Amennyiben az első IBCLC vizsgádra készülsz és gyűjtöd a laktáció specifikus továbbképzési óráidat, az itt hallható előadások nagy részét beszámίthatod.
 • Akkor sem vész el a pénzed, ha valamelyik előadás élő közvetίtéséről esetleg lemaradsz. Az adott előadást egy ideig utólag is megnézheted.

A részvételhez szükséged lesz egy számίtógépre vagy laptopra vagy táblagépre vagy okostelefonra, gyors internetkapcsolatra és egy fülhallgatóra vagy beépίtett hangszóróra. A regisztrációt követően le kell töltened egy kis programot a számίtógépedre vagy egy alkalmazást a telefonodra/táblagépedre. Ezek segίtségével fogsz tudni részt venni a webináriumon.

Mielőtt csatlakozol, kérlek, ellenőrizd a rendszerigényt, hogy elkerüld az esetleges kellemetlenségeket!

Rendszerkövetelmények leírása

Kérlek, még a jelentkezés előtt győződj meg róla, hogy a minimum követelmények rendelkezésedre állnak-e!

Az előadásokat látni és hallani fogod, az előadók azonban nem fognak látni/hallani téged. Amennyiben kérdésed van egy előadással kapcsolatban, ίrásban felteheted azt a "Questions" ablakban. Az előadó szóban fog rá válaszolni az előadása végén rendelkezésre álló 10 percben.

Részvételi dίj: 10.000 Ft

Jelentkezési és befizetési határidő: 2020. november 9.


Befizetéshez, a regisztrációd után, lépj be az Indexedbe!
A belépéshez, a regisztrációd után, e-mailen elküldjük a jelszavadat, ha korábban még nem regisztráltál a Tudásközpontba.
Ha már van belépőkódod, akkor azzal tudsz belépni az Indexedbe.

Amennyiben a határidő után fizeted be a részvételi díjat, úgy - a virtuális konferenciaterem befogadóképessége miatt - előfordulhat, hogy csak felvételről tudod majd megnézni az előadásokat. Ebben az esetben ugyan kérdéseket már nem tudsz feltenni, azonban továbbra is hozzáférhetsz a konferencia teljes anyagához. Kérjük, fizetés előtt ezt vedd figyelembe!

Kérdéseiddel keress bátran telefonon vagy emailben!

Baráti üdvözlettel,

Rózsa Ibolya
Anyatejút Tudásközpont
ibclc@iboly.hu
+ 36 30 583-4877