Anyatejút Tudásközpont

Visszajelzések a Webináriumokról

"Orvosi továbbképzésnek is megfelelne."

"Határtalan-határokon átnyúló, hiszen bárhol is vagy a világban, könnyen elérhető."

"Magas színvonalú előadások, naprakész információk, kényelmes elérhetőség, megfizethető."

"Nem kell odautazni, otthoni kényelem, bárhol nézhető, visszanézhető."

"Köszönöm, hogy hallhattam az előadásokat, mind magával ragadott, elgondolkoztatott."

"Kényelmes. Közben akár főzhetek is és jókat rajzolok."

"Szeretetteljes, egymás iránt nagyon elismerő szavak hangzottak el az előadók és a hozzászólók részéről."

"Nagyon jó dolog, hogy élőben lehet követni a webináriumot, ez még érdekesebbé teszi az egyébként is érdekes előadásokat. Ábrákkal, videókkal gazdagon illusztrált, jól érthető és élvezhető előadásokat láthattunk ügyesen felkészült előadóktól."

"A webináriumon tökéletes, szinvonalas, informatív előadásokat hallgathattam meg, ami hozzájárul szakmai fejlődésemhez, és mindezt úgy, hogy lakóhelyemről ki sem kellett mozdulnom, az utazás kényelmetlenségeit kiküszöbölve lehettem részese az előadásoknak. Külön öröm, hogy lehetőség van a webináriumot utólag is megtekinteni."

"Nagyon örültem, hogy vidékről nem kellett Budapestre utazni egy továbbképzés miatt. Nagyon szuper, hogy utólag is meg lehet tekinteni az előadásokat általam választott időben."

"Nagyon praktikus, hogy sehovasem kell elutaznom, mégis Veletek lehetek! Nem utolsó sorban olcsó is!"

"Hatalmas könnyebbséget jelentett nekem, hogy nem kellett elutaznom sehová ahhoz, hogy bővíthessem az ismereteimet, meghallgassam és tanuljak mások tapasztalataiból úgy, hogy közben, (ha nem is folyamatosan) körülöttem legyeskedett egy 9 éves és egy majd 1 éves totyogó. Időnként fülessel máskor pedig kihangosítva hallgattam/hallgattuk az előadásokat, melyek hasznosak, jól érthetőek, könnyedek, színvonalasak voltak. Nagyon örülök, hogy részt vehettem rajta és érdeklődve várom a következőt!"

"Kényelmes, szuper visszahallgatni az előadásokat."

"Ha lehet még fokozni, egyre jobb. Szerintem szélesebb körben kellene terjeszteni a hírét. Gondolok itt a védőnőkre és akár gyermekgyógyászokra is. Én sokat tanulok belőle."

"Vitathatatlan praktikuma mellett tartottam kicsit attól, hogy személytelennek fogom érezni és hiányozni fog a kontaktus az előadókkal. Nem tudom, hogyan csináljátok, de kicsit sem éreztem annak :-)))"

"Családbarát tanulás :)"

"Fantasztikus volt és nagyon hasznos és még megható is!"

"Számomra a korai fejlesztésről szóló előadások hiánypótlók voltak, a Castillo-Morales arctornát végre megnézhettem, köszönet érte! "

"Változatos témák, magas szinvonalú előadások"

"Fantasztikus élmény volt a Webinárium, még egyszer köszönöm, hogy részt vehettem rajta. Különleges helyzet volt ez nekem...itt voltam a családommal, ami nagyon fontos, mert hétköznapokon nagyon sokat vagyok távol, ha csak a faluban is, de nem itthon, viszont végighallgattam az összes előadást elejétől a végéig, és tiszteletben tartották, hogy csak testben vagyok jelen. Nagyon jó volt az időpont is, délelőtt lehet végezni a házimunkát, lehet a kertben dolgozni, vagy kirándulni, és a délutáni pihenés alatt vesz részt az ember egy továbbképzésen."

"Igazán érdekes, színvonalas előadásokat hallottam valódi szakemberektől, közvetlen és emberi, érthető formában. Különösen a Down-szindrómás babák szoptatásáról szóló előadás fogott meg, sokkal közelebb érzem magamhoz a témát azóta, felkeltette az érdeklődésemet. Köszönöm a tartalmas prezentációkat, és sok sikert kívánok minden szuper előadónak a további munkájához!"

"Minden percét élveztem, felvételről többször visszahallgattam és ismét rengeteget tanultam, általatok gazdagodtam. Ígérem, az általatok megosztott tudást megpróbálom maximálisan továbbadni szülésfelkészítőim során, hozzásegítve ezáltal a leendő édesanyákat a sikeres anyatejes táplálás megvalósításához."

"Csodálatos volt! Az előadók felkészültsége nagyon jó volt, érződött, hogy saját gyakorlatukról, saját tapasztalataik alapján és jó elméleti felkészültséggel bírtak. Számomra etalon. Mivel a munkám éjszakai hétvégi, ünnepi ügyeletekből áll, a személyes jelenlét utazással csak kevés alkalommal megoldható, így a webinárium nagyon jó lehetőség, különösen a visszanézhető adások, amiket a rendelkezésre álló idő alatt többször is visszanézhetek."

"A szoptatáson kívül is hasznos és érdekes információkat kaptam."

"Kényelem, pénzmegtakarítás, hiteles információ, gyakorlatiasság."

"Nagyon nagy könnyebbség, hogy az interneten keresztül, a saját otthonom kényelméből élvezhetem az előadásokat és tanulhatok rengeteget, magasan képzett kollégáktól. Kényelmes, praktikus, gyerek-, családbarát megoldás. Ha kevés az időd, kicsik a gyerekeid, nem jutsz el konferenciákra, akkor WEBINÁRIUM!"

"Jobban tudtam figyelni és elgondolkodni a témákon, nem azon járt az eszem hogy mikor lesz vége és elérem-e a vonatomat."

"Gratulálok a szervezéshez és a színvonalas előadásokhoz!"

"Számomra a legfontosabb, hogy a webinárium egy olyan modern ismeretbővítési lehetőség, ahol nem kell az idővel zsonglőrködni, a család-munka-tanulás feladatai között, mert otthon, akár főzés közben is részt vehetek rajta. :)"

"A mindennapokban, a családoknál alkalmazható, beépíthető javaslatok. Több oldalról megközelített témák."

"Ami nekem először eszembe jut és nekem fontos, az a praktikussága, a jelen időbeosztásomba való beilleszthetősége. Részletekben tudtam megnézni utólag, de semmiről nem maradtam le, ha lankadt a figyelmem leállítottam és újult erővel folytattam kicsit később."

"Nagyon jó, hogy kényelmes körülmények között juthatsz élményt nyújtó ismertekhez."

Köszönjük